Kurumsal
Hakkımızda
Referanslarımız
Yazılım Çözümleri
Kariyer
KVKK Aydınlatma Metni
Özel Derslerimiz
AP
AP
AP Özel Ders Kurs
AP Calculus
AP Computer Science A
IB
SAT
ACT
TIL Test
Kaynaklar
Sınavlar
Sınav Paketleri
Soru Bankaları
AP Soru Bankası
SAT Soru Bankası
IB Soru Bankası
Seviye Tespit Sınavları
IELTS Seviye Tespit Deneme Sınavı
AP Seviye Tespit Sınavları
SAT Seviye Tespit Sınavı
UDSP Seviye Tespit Sınavı
TYT AYT Seviye Tespit Sınavı
Sınav Skor Hesaplama Araçları
A LEVEL
Oxford/Cambridge Sınavları
MAT
TMUA
ESAT
STEP
PAT
Veritas Radar
Öğretmen Ol
Giriş Yap
Talep Oluştur
TR
EN
Anasayfa
tara sinavi
TARA - Önizleme Sınavı
Soru 1)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
E
Önceki Soru
Soru
1
/ 402
Sonraki Soru
Soru 2)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
B
Önceki Soru
Soru
2
/ 402
Sonraki Soru
Soru 3)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
D
Önceki Soru
Soru
3
/ 402
Sonraki Soru
Soru 4)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
D
Önceki Soru
Soru
4
/ 402
Sonraki Soru
Soru 5)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
C
Önceki Soru
Soru
5
/ 402
Sonraki Soru
Soru 6)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
B
Önceki Soru
Soru
6
/ 402
Sonraki Soru
Soru 7)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
B
Önceki Soru
Soru
7
/ 402
Sonraki Soru
Soru 8)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
B
Önceki Soru
Soru
8
/ 402
Sonraki Soru
Soru 9)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
E
Önceki Soru
Soru
9
/ 402
Sonraki Soru
Soru 10)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
A
Önceki Soru
Soru
10
/ 402
Sonraki Soru
Soru 11)
Cevabı Göster
Cevap:
D
Önceki Soru
Soru
11
/ 402
Sonraki Soru
Soru 12)
Cevabı Göster
Cevap:
C
Önceki Soru
Soru
12
/ 402
Sonraki Soru
Soru 13)
Cevabı Göster
Cevap:
E
Önceki Soru
Soru
13
/ 402
Sonraki Soru
Soru 14)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
D
Önceki Soru
Soru
14
/ 402
Sonraki Soru
Soru 15)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
D
Önceki Soru
Soru
15
/ 402
Sonraki Soru
Soru 16)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
A
Önceki Soru
Soru
16
/ 402
Sonraki Soru
Soru 17)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
C
Önceki Soru
Soru
17
/ 402
Sonraki Soru
Soru 18)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
E
Önceki Soru
Soru
18
/ 402
Sonraki Soru
Soru 19)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
B
Önceki Soru
Soru
19
/ 402
Sonraki Soru
Soru 20)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
A
Önceki Soru
Soru
20
/ 402
Sonraki Soru
Soru 21)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
A
Önceki Soru
Soru
21
/ 402
Sonraki Soru
Soru 22)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
D
Önceki Soru
Soru
22
/ 402
Sonraki Soru
Soru 23)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
B
Önceki Soru
Soru
23
/ 402
Sonraki Soru
Soru 24)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
C
Önceki Soru
Soru
24
/ 402
Sonraki Soru
Soru 25)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
B
Önceki Soru
Soru
25
/ 402
Sonraki Soru
Soru 26)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
E
Önceki Soru
Soru
26
/ 402
Sonraki Soru
Soru 27)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
A
Önceki Soru
Soru
27
/ 402
Sonraki Soru
Soru 28)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
E
Önceki Soru
Soru
28
/ 402
Sonraki Soru
Soru 29)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
B
Önceki Soru
Soru
29
/ 402
Sonraki Soru
Soru 30)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
C
Önceki Soru
Soru
30
/ 402
Sonraki Soru
Soru 31)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
D
Önceki Soru
Soru
31
/ 402
Sonraki Soru
Soru 32)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
C
Önceki Soru
Soru
32
/ 402
Sonraki Soru
Soru 33)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
A
Önceki Soru
Soru
33
/ 402
Sonraki Soru
Soru 34)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
A
Önceki Soru
Soru
34
/ 402
Sonraki Soru
Soru 35)
Cevabı Göster
Cevap:
B
Önceki Soru
Soru
35
/ 402
Sonraki Soru
Soru 36)
Cevabı Göster
Cevap:
A
Önceki Soru
Soru
36
/ 402
Sonraki Soru
Soru 37)
Cevabı Göster
Cevap:
B
Önceki Soru
Soru
37
/ 402
Sonraki Soru
Soru 38)
Cevabı Göster
Cevap:
B
Önceki Soru
Soru
38
/ 402
Sonraki Soru
Soru 39)
Cevabı Göster
Cevap:
C
Önceki Soru
Soru
39
/ 402
Sonraki Soru
Soru 40)
Cevabı Göster
Cevap:
C
Önceki Soru
Soru
40
/ 402
Sonraki Soru
Soru 41)
Cevabı Göster
Cevap:
C
Önceki Soru
Soru
41
/ 402
Sonraki Soru
Soru 42)
Cevabı Göster
Cevap:
B
Önceki Soru
Soru
42
/ 402
Sonraki Soru
Soru 43)
Cevabı Göster
Cevap:
C
Önceki Soru
Soru
43
/ 402
Sonraki Soru
Soru 44)
Cevabı Göster
Cevap:
D
Önceki Soru
Soru
44
/ 402
Sonraki Soru
Soru 45)
Cevabı Göster
Cevap:
C
Önceki Soru
Soru
45
/ 402
Sonraki Soru
Soru 46)
Cevabı Göster
Cevap:
A
Önceki Soru
Soru
46
/ 402
Sonraki Soru
Soru 47)
Cevabı Göster
Cevap:
B
Önceki Soru
Soru
47
/ 402
Sonraki Soru
Soru 48)
Cevabı Göster
Cevap:
B
Önceki Soru
Soru
48
/ 402
Sonraki Soru
Soru 49)
Cevabı Göster
Cevap:
E
Önceki Soru
Soru
49
/ 402
Sonraki Soru
Soru 50)
Cevabı Göster
Cevap:
B
Önceki Soru
Soru
50
/ 402
Sonraki Soru
Soru 51)
Cevabı Göster
Cevap:
D
Önceki Soru
Soru
51
/ 402
Sonraki Soru
Soru 52)
Cevabı Göster
Cevap:
B
Önceki Soru
Soru
52
/ 402
Sonraki Soru
Soru 53)
Cevabı Göster
Cevap:
A
Önceki Soru
Soru
53
/ 402
Sonraki Soru
Soru 54)
Cevabı Göster
Cevap:
A
Önceki Soru
Soru
54
/ 402
Sonraki Soru
Soru 55)
Cevabı Göster
Cevap:
E
Önceki Soru
Soru
55
/ 402
Sonraki Soru
Soru 56)
Cevabı Göster
Cevap:
B
Önceki Soru
Soru
56
/ 402
Sonraki Soru
Soru 57)
Cevabı Göster
Cevap:
B
Önceki Soru
Soru
57
/ 402
Sonraki Soru
Soru 58)
Cevabı Göster
Cevap:
D
Önceki Soru
Soru
58
/ 402
Sonraki Soru
Soru 59)
Cevabı Göster
Cevap:
A
Önceki Soru
Soru
59
/ 402
Sonraki Soru
Soru 60)
Cevabı Göster
Cevap:
B
Önceki Soru
Soru
60
/ 402
Sonraki Soru
Soru 61)
Cevabı Göster
Cevap:
C
Önceki Soru
Soru
61
/ 402
Sonraki Soru
Soru 62)
Cevabı Göster
Cevap:
B
Önceki Soru
Soru
62
/ 402
Sonraki Soru
Soru 63)
Cevabı Göster
Cevap:
C
Önceki Soru
Soru
63
/ 402
Sonraki Soru
Soru 64)
Cevabı Göster
Cevap:
C
Önceki Soru
Soru
64
/ 402
Sonraki Soru
Soru 65)
Cevabı Göster
Cevap:
E
Önceki Soru
Soru
65
/ 402
Sonraki Soru
Soru 66)
Cevabı Göster
Cevap:
A
Önceki Soru
Soru
66
/ 402
Sonraki Soru
Soru 67)
Cevabı Göster
Cevap:
B
Önceki Soru
Soru
67
/ 402
Sonraki Soru
Soru 68)
Cevabı Göster
Cevap:
C
Önceki Soru
Soru
68
/ 402
Sonraki Soru
Soru 69)
Cevabı Göster
Cevap:
C
Önceki Soru
Soru
69
/ 402
Sonraki Soru
Soru 70)
Cevabı Göster
Cevap:
A
Önceki Soru
Soru
70
/ 402
Sonraki Soru
Soru 71)
Cevabı Göster
Cevap:
B
Önceki Soru
Soru
71
/ 402
Sonraki Soru
Soru 72)
Cevabı Göster
Cevap:
C
Önceki Soru
Soru
72
/ 402
Sonraki Soru
Soru 73)
Cevabı Göster
Cevap:
C
Önceki Soru
Soru
73
/ 402
Sonraki Soru
Soru 74)
Cevabı Göster
Cevap:
B
Önceki Soru
Soru
74
/ 402
Sonraki Soru
Soru 75)
Cevabı Göster
Cevap:
A
Önceki Soru
Soru
75
/ 402
Sonraki Soru
Soru 76)
Cevabı Göster
Cevap:
B
Önceki Soru
Soru
76
/ 402
Sonraki Soru
Soru 77)
Cevabı Göster
Cevap:
C
Önceki Soru
Soru
77
/ 402
Sonraki Soru
Soru 78)
Cevabı Göster
Cevap:
C
Önceki Soru
Soru
78
/ 402
Sonraki Soru
Soru 79)
Cevabı Göster
Cevap:
B
Önceki Soru
Soru
79
/ 402
Sonraki Soru
Soru 80)
Cevabı Göster
Cevap:
B
Önceki Soru
Soru
80
/ 402
Sonraki Soru
Soru 81)
Cevabı Göster
Cevap:
B
Önceki Soru
Soru
81
/ 402
Sonraki Soru
Soru 82)
Cevabı Göster
Cevap:
B
Önceki Soru
Soru
82
/ 402
Sonraki Soru
Soru 83)
Cevabı Göster
Cevap:
D
Önceki Soru
Soru
83
/ 402
Sonraki Soru
Soru 84)
Cevabı Göster
Cevap:
C
Önceki Soru
Soru
84
/ 402
Sonraki Soru
Soru 85)
Cevabı Göster
Cevap:
A
Önceki Soru
Soru
85
/ 402
Sonraki Soru
Soru 86)
Cevabı Göster
Cevap:
B
Önceki Soru
Soru
86
/ 402
Sonraki Soru
Soru 87)
Cevabı Göster
Cevap:
E
Önceki Soru
Soru
87
/ 402
Sonraki Soru
Soru 88)
Cevabı Göster
Cevap:
D
Önceki Soru
Soru
88
/ 402
Sonraki Soru
Soru 89)
Cevabı Göster
Cevap:
D
Önceki Soru
Soru
89
/ 402
Sonraki Soru
Soru 90)
Cevabı Göster
Cevap:
D
Önceki Soru
Soru
90
/ 402
Sonraki Soru
Soru 91)
Cevabı Göster
Cevap:
D
Önceki Soru
Soru
91
/ 402
Sonraki Soru
Soru 92)
Cevabı Göster
Cevap:
D
Önceki Soru
Soru
92
/ 402
Sonraki Soru
Soru 93)
Cevabı Göster
Cevap:
B
Önceki Soru
Soru
93
/ 402
Sonraki Soru
Soru 94)
Cevabı Göster
Cevap:
D
Önceki Soru
Soru
94
/ 402
Sonraki Soru
Soru 95)
Cevabı Göster
Cevap:
A
Önceki Soru
Soru
95
/ 402
Sonraki Soru
Soru 96)
Cevabı Göster
Cevap:
B
Önceki Soru
Soru
96
/ 402
Sonraki Soru
Soru 97)
Cevabı Göster
Cevap:
A
Önceki Soru
Soru
97
/ 402
Sonraki Soru
Soru 98)
Cevabı Göster
Cevap:
B
Önceki Soru
Soru
98
/ 402
Sonraki Soru
Soru 99)
Cevabı Göster
Cevap:
D
Önceki Soru
Soru
99
/ 402
Sonraki Soru
Soru 100)
Cevabı Göster
Cevap:
C
Önceki Soru
Soru
100
/ 402
Sonraki Soru
Soru 101)
Cevabı Göster
Cevap:
D
Önceki Soru
Soru
101
/ 402
Sonraki Soru
Soru 102)
Cevabı Göster
Cevap:
D
Önceki Soru
Soru
102
/ 402
Sonraki Soru
Soru 103)
Cevabı Göster
Cevap:
B
Önceki Soru
Soru
103
/ 402
Sonraki Soru
Soru 104)
Cevabı Göster
Cevap:
E
Önceki Soru
Soru
104
/ 402
Sonraki Soru
Soru 105)
Cevabı Göster
Cevap:
D
Önceki Soru
Soru
105
/ 402
Sonraki Soru
Soru 106)
Cevabı Göster
Cevap:
C
Önceki Soru
Soru
106
/ 402
Sonraki Soru
Soru 107)
Cevabı Göster
Cevap:
A
Önceki Soru
Soru
107
/ 402
Sonraki Soru
Soru 108)
Cevabı Göster
Cevap:
D
Önceki Soru
Soru
108
/ 402
Sonraki Soru
Soru 109)
Cevabı Göster
Cevap:
C
Önceki Soru
Soru
109
/ 402
Sonraki Soru
Soru 110)
Cevabı Göster
Cevap:
B
Önceki Soru
Soru
110
/ 402
Sonraki Soru
Soru 111)
Cevabı Göster
Cevap:
D
Önceki Soru
Soru
111
/ 402
Sonraki Soru
Soru 112)
Cevabı Göster
Cevap:
C
Önceki Soru
Soru
112
/ 402
Sonraki Soru
Soru 113)
Cevabı Göster
Cevap:
C
Önceki Soru
Soru
113
/ 402
Sonraki Soru
Soru 114)
Cevabı Göster
Cevap:
C
Önceki Soru
Soru
114
/ 402
Sonraki Soru
Soru 115)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
B
Önceki Soru
Soru
115
/ 402
Sonraki Soru
Soru 116)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
B
Önceki Soru
Soru
116
/ 402
Sonraki Soru
Soru 117)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
C
Önceki Soru
Soru
117
/ 402
Sonraki Soru
Soru 118)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
D
Önceki Soru
Soru
118
/ 402
Sonraki Soru
Soru 119)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
D
Önceki Soru
Soru
119
/ 402
Sonraki Soru
Soru 120)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
C
Önceki Soru
Soru
120
/ 402
Sonraki Soru
Soru 121)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
B
Önceki Soru
Soru
121
/ 402
Sonraki Soru
Soru 122)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
C
Önceki Soru
Soru
122
/ 402
Sonraki Soru
Soru 123)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
C
Önceki Soru
Soru
123
/ 402
Sonraki Soru
Soru 124)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
D
Önceki Soru
Soru
124
/ 402
Sonraki Soru
Soru 125)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
C
Önceki Soru
Soru
125
/ 402
Sonraki Soru
Soru 126)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
C
Önceki Soru
Soru
126
/ 402
Sonraki Soru
Soru 127)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
A
Önceki Soru
Soru
127
/ 402
Sonraki Soru
Soru 128)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
B
Önceki Soru
Soru
128
/ 402
Sonraki Soru
Soru 129)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
B
Önceki Soru
Soru
129
/ 402
Sonraki Soru
Soru 130)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
C
Önceki Soru
Soru
130
/ 402
Sonraki Soru
Soru 131)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
C
Önceki Soru
Soru
131
/ 402
Sonraki Soru
Soru 132)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
C
Önceki Soru
Soru
132
/ 402
Sonraki Soru
Soru 133)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
B
Önceki Soru
Soru
133
/ 402
Sonraki Soru
Soru 134)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
E
Önceki Soru
Soru
134
/ 402
Sonraki Soru
Soru 135)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
A
Önceki Soru
Soru
135
/ 402
Sonraki Soru
Soru 136)
Cevabı Göster
Cevap:
C
Önceki Soru
Soru
136
/ 402
Sonraki Soru
Soru 137)
Cevabı Göster
Cevap:
E
Önceki Soru
Soru
137
/ 402
Sonraki Soru
Soru 138)
Cevabı Göster
Cevap:
C
Önceki Soru
Soru
138
/ 402
Sonraki Soru
Soru 139)
Cevabı Göster
Cevap:
C
Önceki Soru
Soru
139
/ 402
Sonraki Soru
Soru 140)
Cevabı Göster
Cevap:
C
Önceki Soru
Soru
140
/ 402
Sonraki Soru
Soru 141)
Cevabı Göster
Cevap:
C
Önceki Soru
Soru
141
/ 402
Sonraki Soru
Soru 142)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
C
Önceki Soru
Soru
142
/ 402
Sonraki Soru
Soru 143)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
C
Önceki Soru
Soru
143
/ 402
Sonraki Soru
Soru 144)
Cevabı Göster
Cevap:
D
Önceki Soru
Soru
144
/ 402
Sonraki Soru
Soru 145)
Cevabı Göster
Cevap:
A
Önceki Soru
Soru
145
/ 402
Sonraki Soru
Soru 146)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
B
Önceki Soru
Soru
146
/ 402
Sonraki Soru
Soru 147)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
D
Önceki Soru
Soru
147
/ 402
Sonraki Soru
Soru 148)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
D
Önceki Soru
Soru
148
/ 402
Sonraki Soru
Soru 149)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
D
Önceki Soru
Soru
149
/ 402
Sonraki Soru
Soru 150)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
A
Önceki Soru
Soru
150
/ 402
Sonraki Soru
Soru 151)
Cevabı Göster
Cevap:
E
Önceki Soru
Soru
151
/ 402
Sonraki Soru
Soru 152)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
C
Önceki Soru
Soru
152
/ 402
Sonraki Soru
Soru 153)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
E
Önceki Soru
Soru
153
/ 402
Sonraki Soru
Soru 154)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
B
Önceki Soru
Soru
154
/ 402
Sonraki Soru
Soru 155)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
A
Önceki Soru
Soru
155
/ 402
Sonraki Soru
Soru 156)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
C
Önceki Soru
Soru
156
/ 402
Sonraki Soru
Soru 157)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
D
Önceki Soru
Soru
157
/ 402
Sonraki Soru
Soru 158)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
B
Önceki Soru
Soru
158
/ 402
Sonraki Soru
Soru 159)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
E
Önceki Soru
Soru
159
/ 402
Sonraki Soru
Soru 160)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
C
Önceki Soru
Soru
160
/ 402
Sonraki Soru
Soru 161)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
A
Önceki Soru
Soru
161
/ 402
Sonraki Soru
Soru 162)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
B
Önceki Soru
Soru
162
/ 402
Sonraki Soru
Soru 163)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
C
Önceki Soru
Soru
163
/ 402
Sonraki Soru
Soru 164)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
C
Önceki Soru
Soru
164
/ 402
Sonraki Soru
Soru 165)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
A
Önceki Soru
Soru
165
/ 402
Sonraki Soru
Soru 166)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
D
Önceki Soru
Soru
166
/ 402
Sonraki Soru
Soru 167)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
D
Önceki Soru
Soru
167
/ 402
Sonraki Soru
Soru 168)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
D
Önceki Soru
Soru
168
/ 402
Sonraki Soru
Soru 169)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
C
Önceki Soru
Soru
169
/ 402
Sonraki Soru
Soru 170)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
C
Önceki Soru
Soru
170
/ 402
Sonraki Soru
Soru 171)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
D
Önceki Soru
Soru
171
/ 402
Sonraki Soru
Soru 172)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
E
Önceki Soru
Soru
172
/ 402
Sonraki Soru
Soru 173)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
C
Önceki Soru
Soru
173
/ 402
Sonraki Soru
Soru 174)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
D
Önceki Soru
Soru
174
/ 402
Sonraki Soru
Soru 175)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
A
Önceki Soru
Soru
175
/ 402
Sonraki Soru
Soru 176)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
A
Önceki Soru
Soru
176
/ 402
Sonraki Soru
Soru 177)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
B
Önceki Soru
Soru
177
/ 402
Sonraki Soru
Soru 178)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
A
Önceki Soru
Soru
178
/ 402
Sonraki Soru
Soru 179)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
C
Önceki Soru
Soru
179
/ 402
Sonraki Soru
Soru 180)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
A
Önceki Soru
Soru
180
/ 402
Sonraki Soru
Soru 181)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
C
Önceki Soru
Soru
181
/ 402
Sonraki Soru
Soru 182)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
A
Önceki Soru
Soru
182
/ 402
Sonraki Soru
Soru 183)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
B
Önceki Soru
Soru
183
/ 402
Sonraki Soru
Soru 184)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
A
Önceki Soru
Soru
184
/ 402
Sonraki Soru
Soru 185)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
C
Önceki Soru
Soru
185
/ 402
Sonraki Soru
Soru 186)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
A
Önceki Soru
Soru
186
/ 402
Sonraki Soru
Soru 187)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
A
Önceki Soru
Soru
187
/ 402
Sonraki Soru
Soru 188)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
B
Önceki Soru
Soru
188
/ 402
Sonraki Soru
Soru 189)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
B
Önceki Soru
Soru
189
/ 402
Sonraki Soru
Soru 190)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
C
Önceki Soru
Soru
190
/ 402
Sonraki Soru
Soru 191)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
A
Önceki Soru
Soru
191
/ 402
Sonraki Soru
Soru 192)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
A
Önceki Soru
Soru
192
/ 402
Sonraki Soru
Soru 193)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
A
Önceki Soru
Soru
193
/ 402
Sonraki Soru
Soru 194)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
A
Önceki Soru
Soru
194
/ 402
Sonraki Soru
Soru 195)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
C
Önceki Soru
Soru
195
/ 402
Sonraki Soru
Soru 196)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
C
Önceki Soru
Soru
196
/ 402
Sonraki Soru
Soru 197)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
B
Önceki Soru
Soru
197
/ 402
Sonraki Soru
Soru 198)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
A
Önceki Soru
Soru
198
/ 402
Sonraki Soru
Soru 199)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
B
Önceki Soru
Soru
199
/ 402
Sonraki Soru
Soru 200)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
B
Önceki Soru
Soru
200
/ 402
Sonraki Soru
Soru 201)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
B
Önceki Soru
Soru
201
/ 402
Sonraki Soru
Soru 202)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
B
Önceki Soru
Soru
202
/ 402
Sonraki Soru
Soru 203)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
B
Önceki Soru
Soru
203
/ 402
Sonraki Soru
Soru 204)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
C
Önceki Soru
Soru
204
/ 402
Sonraki Soru
Soru 205)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
A
Önceki Soru
Soru
205
/ 402
Sonraki Soru
Soru 206)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
C
Önceki Soru
Soru
206
/ 402
Sonraki Soru
Soru 207)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
B
Önceki Soru
Soru
207
/ 402
Sonraki Soru
Soru 208)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
B
Önceki Soru
Soru
208
/ 402
Sonraki Soru
Soru 209)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
A
Önceki Soru
Soru
209
/ 402
Sonraki Soru
Soru 210)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
A
Önceki Soru
Soru
210
/ 402
Sonraki Soru
Soru 211)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
B
Önceki Soru
Soru
211
/ 402
Sonraki Soru
Soru 212)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
A
Önceki Soru
Soru
212
/ 402
Sonraki Soru
Soru 213)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
A
Önceki Soru
Soru
213
/ 402
Sonraki Soru
Soru 214)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
C
Önceki Soru
Soru
214
/ 402
Sonraki Soru
Soru 215)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
A
Önceki Soru
Soru
215
/ 402
Sonraki Soru
Soru 216)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
B
Önceki Soru
Soru
216
/ 402
Sonraki Soru
Soru 217)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
B
Önceki Soru
Soru
217
/ 402
Sonraki Soru
Soru 218)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
D
Önceki Soru
Soru
218
/ 402
Sonraki Soru
Soru 219)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
B
Önceki Soru
Soru
219
/ 402
Sonraki Soru
Soru 220)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
B
Önceki Soru
Soru
220
/ 402
Sonraki Soru
Soru 221)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
A
Önceki Soru
Soru
221
/ 402
Sonraki Soru
Soru 222)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
E
Önceki Soru
Soru
222
/ 402
Sonraki Soru
Soru 223)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
B
Önceki Soru
Soru
223
/ 402
Sonraki Soru
Soru 224)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
D
Önceki Soru
Soru
224
/ 402
Sonraki Soru
Soru 225)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
B
Önceki Soru
Soru
225
/ 402
Sonraki Soru
Soru 226)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
C
Önceki Soru
Soru
226
/ 402
Sonraki Soru
Soru 227)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
E
Önceki Soru
Soru
227
/ 402
Sonraki Soru
Soru 228)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
A
Önceki Soru
Soru
228
/ 402
Sonraki Soru
Soru 229)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
C
Önceki Soru
Soru
229
/ 402
Sonraki Soru
Soru 230)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
C
Önceki Soru
Soru
230
/ 402
Sonraki Soru
Soru 231)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
E
Önceki Soru
Soru
231
/ 402
Sonraki Soru
Soru 232)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
B
Önceki Soru
Soru
232
/ 402
Sonraki Soru
Soru 233)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
D
Önceki Soru
Soru
233
/ 402
Sonraki Soru
Soru 234)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
C
Önceki Soru
Soru
234
/ 402
Sonraki Soru
Soru 235)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
B
Önceki Soru
Soru
235
/ 402
Sonraki Soru
Soru 236)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
D
Önceki Soru
Soru
236
/ 402
Sonraki Soru
Soru 237)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
B
Önceki Soru
Soru
237
/ 402
Sonraki Soru
Soru 238)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
D
Önceki Soru
Soru
238
/ 402
Sonraki Soru
Soru 239)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
C
Önceki Soru
Soru
239
/ 402
Sonraki Soru
Soru 240)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
E
Önceki Soru
Soru
240
/ 402
Sonraki Soru
Soru 241)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
D
Önceki Soru
Soru
241
/ 402
Sonraki Soru
Soru 242)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
B
Önceki Soru
Soru
242
/ 402
Sonraki Soru
Soru 243)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
C
Önceki Soru
Soru
243
/ 402
Sonraki Soru
Soru 244)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
C
Önceki Soru
Soru
244
/ 402
Sonraki Soru
Soru 245)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
C
Önceki Soru
Soru
245
/ 402
Sonraki Soru
Soru 246)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
D
Önceki Soru
Soru
246
/ 402
Sonraki Soru
Soru 247)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
B
Önceki Soru
Soru
247
/ 402
Sonraki Soru
Soru 248)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
B
Önceki Soru
Soru
248
/ 402
Sonraki Soru
Soru 249)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
C
Önceki Soru
Soru
249
/ 402
Sonraki Soru
Soru 250)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
C
Önceki Soru
Soru
250
/ 402
Sonraki Soru
Soru 251)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
B
Önceki Soru
Soru
251
/ 402
Sonraki Soru
Soru 252)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
B
Önceki Soru
Soru
252
/ 402
Sonraki Soru
Soru 253)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
E
Önceki Soru
Soru
253
/ 402
Sonraki Soru
Soru 254)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
E
Önceki Soru
Soru
254
/ 402
Sonraki Soru
Soru 255)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
C
Önceki Soru
Soru
255
/ 402
Sonraki Soru
Soru 256)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
A
Önceki Soru
Soru
256
/ 402
Sonraki Soru
Soru 257)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
E
Önceki Soru
Soru
257
/ 402
Sonraki Soru
Soru 258)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
E
Önceki Soru
Soru
258
/ 402
Sonraki Soru
Soru 259)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
A
Önceki Soru
Soru
259
/ 402
Sonraki Soru
Soru 260)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
C
Önceki Soru
Soru
260
/ 402
Sonraki Soru
Soru 261)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
B
Önceki Soru
Soru
261
/ 402
Sonraki Soru
Soru 262)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
A
Önceki Soru
Soru
262
/ 402
Sonraki Soru
Soru 263)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
E
Önceki Soru
Soru
263
/ 402
Sonraki Soru
Soru 264)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
C
Önceki Soru
Soru
264
/ 402
Sonraki Soru
Soru 265)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
A
Önceki Soru
Soru
265
/ 402
Sonraki Soru
Soru 266)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
B
Önceki Soru
Soru
266
/ 402
Sonraki Soru
Soru 267)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
C
Önceki Soru
Soru
267
/ 402
Sonraki Soru
Soru 268)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
B
Önceki Soru
Soru
268
/ 402
Sonraki Soru
Soru 269)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
D
Önceki Soru
Soru
269
/ 402
Sonraki Soru
Soru 270)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
C
Önceki Soru
Soru
270
/ 402
Sonraki Soru
Soru 271)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
D
Önceki Soru
Soru
271
/ 402
Sonraki Soru
Soru 272)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
A
Önceki Soru
Soru
272
/ 402
Sonraki Soru
Soru 273)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
E
Önceki Soru
Soru
273
/ 402
Sonraki Soru
Soru 274)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
B
Önceki Soru
Soru
274
/ 402
Sonraki Soru
Soru 275)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
D
Önceki Soru
Soru
275
/ 402
Sonraki Soru
Soru 276)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
E
Önceki Soru
Soru
276
/ 402
Sonraki Soru
Soru 277)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
C
Önceki Soru
Soru
277
/ 402
Sonraki Soru
Soru 278)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
A
Önceki Soru
Soru
278
/ 402
Sonraki Soru
Soru 279)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
B
Önceki Soru
Soru
279
/ 402
Sonraki Soru
Soru 280)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
E
Önceki Soru
Soru
280
/ 402
Sonraki Soru
Soru 281)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
D
Önceki Soru
Soru
281
/ 402
Sonraki Soru
Soru 282)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
C
Önceki Soru
Soru
282
/ 402
Sonraki Soru
Soru 283)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
A
Önceki Soru
Soru
283
/ 402
Sonraki Soru
Soru 284)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
C
Önceki Soru
Soru
284
/ 402
Sonraki Soru
Soru 285)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
E
Önceki Soru
Soru
285
/ 402
Sonraki Soru
Soru 286)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
B
Önceki Soru
Soru
286
/ 402
Sonraki Soru
Soru 287)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
D
Önceki Soru
Soru
287
/ 402
Sonraki Soru
Soru 288)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
D
Önceki Soru
Soru
288
/ 402
Sonraki Soru
Soru 289)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
A
Önceki Soru
Soru
289
/ 402
Sonraki Soru
Soru 290)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
E
Önceki Soru
Soru
290
/ 402
Sonraki Soru
Soru 291)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
B
Önceki Soru
Soru
291
/ 402
Sonraki Soru
Soru 292)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
D
Önceki Soru
Soru
292
/ 402
Sonraki Soru
Soru 293)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
E
Önceki Soru
Soru
293
/ 402
Sonraki Soru
Soru 294)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
B
Önceki Soru
Soru
294
/ 402
Sonraki Soru
Soru 295)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
A
Önceki Soru
Soru
295
/ 402
Sonraki Soru
Soru 296)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
C
Önceki Soru
Soru
296
/ 402
Sonraki Soru
Soru 297)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
E
Önceki Soru
Soru
297
/ 402
Sonraki Soru
Soru 298)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
B
Önceki Soru
Soru
298
/ 402
Sonraki Soru
Soru 299)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
C
Önceki Soru
Soru
299
/ 402
Sonraki Soru
Soru 300)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
C
Önceki Soru
Soru
300
/ 402
Sonraki Soru
Soru 301)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
C
Önceki Soru
Soru
301
/ 402
Sonraki Soru
Soru 302)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
C
Önceki Soru
Soru
302
/ 402
Sonraki Soru
Soru 303)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
C
Önceki Soru
Soru
303
/ 402
Sonraki Soru
Soru 304)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
D
Önceki Soru
Soru
304
/ 402
Sonraki Soru
Soru 305)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
B
Önceki Soru
Soru
305
/ 402
Sonraki Soru
Soru 306)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
B
Önceki Soru
Soru
306
/ 402
Sonraki Soru
Soru 307)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
D
Önceki Soru
Soru
307
/ 402
Sonraki Soru
Soru 308)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
E
Önceki Soru
Soru
308
/ 402
Sonraki Soru
Soru 309)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
D
Önceki Soru
Soru
309
/ 402
Sonraki Soru
Soru 310)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
C
Önceki Soru
Soru
310
/ 402
Sonraki Soru
Soru 311)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
D
Önceki Soru
Soru
311
/ 402
Sonraki Soru
Soru 312)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
B
Önceki Soru
Soru
312
/ 402
Sonraki Soru
Soru 313)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
E
Önceki Soru
Soru
313
/ 402
Sonraki Soru
Soru 314)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
B
Önceki Soru
Soru
314
/ 402
Sonraki Soru
Soru 315)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
A
Önceki Soru
Soru
315
/ 402
Sonraki Soru
Soru 316)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
A
Önceki Soru
Soru
316
/ 402
Sonraki Soru
Soru 317)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
C
Önceki Soru
Soru
317
/ 402
Sonraki Soru
Soru 318)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
A
Önceki Soru
Soru
318
/ 402
Sonraki Soru
Soru 319)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
B
Önceki Soru
Soru
319
/ 402
Sonraki Soru
Soru 320)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
D
Önceki Soru
Soru
320
/ 402
Sonraki Soru
Soru 321)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
B
Önceki Soru
Soru
321
/ 402
Sonraki Soru
Soru 322)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
A
Önceki Soru
Soru
322
/ 402
Sonraki Soru
Soru 323)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
E
Önceki Soru
Soru
323
/ 402
Sonraki Soru
Soru 324)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
C
Önceki Soru
Soru
324
/ 402
Sonraki Soru
Soru 325)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
B
Önceki Soru
Soru
325
/ 402
Sonraki Soru
Soru 326)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
A
Önceki Soru
Soru
326
/ 402
Sonraki Soru
Soru 327)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
B
Önceki Soru
Soru
327
/ 402
Sonraki Soru
Soru 328)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
D
Önceki Soru
Soru
328
/ 402
Sonraki Soru
Soru 329)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
E
Önceki Soru
Soru
329
/ 402
Sonraki Soru
Soru 330)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
C
Önceki Soru
Soru
330
/ 402
Sonraki Soru
Soru 331)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
C
Önceki Soru
Soru
331
/ 402
Sonraki Soru
Soru 332)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
A
Önceki Soru
Soru
332
/ 402
Sonraki Soru
Soru 333)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
B
Önceki Soru
Soru
333
/ 402
Sonraki Soru
Soru 334)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
B
Önceki Soru
Soru
334
/ 402
Sonraki Soru
Soru 335)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
C
Önceki Soru
Soru
335
/ 402
Sonraki Soru
Soru 336)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
D
Önceki Soru
Soru
336
/ 402
Sonraki Soru
Soru 337)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
E
Önceki Soru
Soru
337
/ 402
Sonraki Soru
Soru 338)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
C
Önceki Soru
Soru
338
/ 402
Sonraki Soru
Soru 339)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
A
Önceki Soru
Soru
339
/ 402
Sonraki Soru
Soru 340)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
C
Önceki Soru
Soru
340
/ 402
Sonraki Soru
Soru 341)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
D
Önceki Soru
Soru
341
/ 402
Sonraki Soru
Soru 342)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
B
Önceki Soru
Soru
342
/ 402
Sonraki Soru
Soru 343)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
E
Önceki Soru
Soru
343
/ 402
Sonraki Soru
Soru 344)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
C
Önceki Soru
Soru
344
/ 402
Sonraki Soru
Soru 345)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
A
Önceki Soru
Soru
345
/ 402
Sonraki Soru
Soru 346)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
B
Önceki Soru
Soru
346
/ 402
Sonraki Soru
Soru 347)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
D
Önceki Soru
Soru
347
/ 402
Sonraki Soru
Soru 348)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
E
Önceki Soru
Soru
348
/ 402
Sonraki Soru
Soru 349)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
C
Önceki Soru
Soru
349
/ 402
Sonraki Soru
Soru 350)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
E
Önceki Soru
Soru
350
/ 402
Sonraki Soru
Soru 351)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
A
Önceki Soru
Soru
351
/ 402
Sonraki Soru
Soru 352)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
D
Önceki Soru
Soru
352
/ 402
Sonraki Soru
Soru 353)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
A
Önceki Soru
Soru
353
/ 402
Sonraki Soru
Soru 354)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
D
Önceki Soru
Soru
354
/ 402
Sonraki Soru
Soru 355)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
E
Önceki Soru
Soru
355
/ 402
Sonraki Soru
Soru 356)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
B
Önceki Soru
Soru
356
/ 402
Sonraki Soru
Soru 357)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
C
Önceki Soru
Soru
357
/ 402
Sonraki Soru
Soru 358)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
C
Önceki Soru
Soru
358
/ 402
Sonraki Soru
Soru 359)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
B
Önceki Soru
Soru
359
/ 402
Sonraki Soru
Soru 360)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
B
Önceki Soru
Soru
360
/ 402
Sonraki Soru
Soru 361)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
B
Önceki Soru
Soru
361
/ 402
Sonraki Soru
Soru 362)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
B
Önceki Soru
Soru
362
/ 402
Sonraki Soru
Soru 363)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
B
Önceki Soru
Soru
363
/ 402
Sonraki Soru
Soru 364)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
D
Önceki Soru
Soru
364
/ 402
Sonraki Soru
Soru 365)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
A
Önceki Soru
Soru
365
/ 402
Sonraki Soru
Soru 366)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
A
Önceki Soru
Soru
366
/ 402
Sonraki Soru
Soru 367)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
B
Önceki Soru
Soru
367
/ 402
Sonraki Soru
Soru 368)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
A
Önceki Soru
Soru
368
/ 402
Sonraki Soru
Soru 369)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
B
Önceki Soru
Soru
369
/ 402
Sonraki Soru
Soru 370)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
B
Önceki Soru
Soru
370
/ 402
Sonraki Soru
Soru 371)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
A
Önceki Soru
Soru
371
/ 402
Sonraki Soru
Soru 372)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
A
Önceki Soru
Soru
372
/ 402
Sonraki Soru
Soru 373)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
B
Önceki Soru
Soru
373
/ 402
Sonraki Soru
Soru 374)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
C
Önceki Soru
Soru
374
/ 402
Sonraki Soru
Soru 375)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
B
Önceki Soru
Soru
375
/ 402
Sonraki Soru
Soru 376)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
A
Önceki Soru
Soru
376
/ 402
Sonraki Soru
Soru 377)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
A
Önceki Soru
Soru
377
/ 402
Sonraki Soru
Soru 378)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
B
Önceki Soru
Soru
378
/ 402
Sonraki Soru
Soru 379)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
A
Önceki Soru
Soru
379
/ 402
Sonraki Soru
Soru 380)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
A
Önceki Soru
Soru
380
/ 402
Sonraki Soru
Soru 381)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
E
Önceki Soru
Soru
381
/ 402
Sonraki Soru
Soru 382)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
B
Önceki Soru
Soru
382
/ 402
Sonraki Soru
Soru 383)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
D
Önceki Soru
Soru
383
/ 402
Sonraki Soru
Soru 384)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
E
Önceki Soru
Soru
384
/ 402
Sonraki Soru
Soru 385)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
D
Önceki Soru
Soru
385
/ 402
Sonraki Soru
Soru 386)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
A
Önceki Soru
Soru
386
/ 402
Sonraki Soru
Soru 387)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
D
Önceki Soru
Soru
387
/ 402
Sonraki Soru
Soru 388)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
B
Önceki Soru
Soru
388
/ 402
Sonraki Soru
Soru 389)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
E
Önceki Soru
Soru
389
/ 402
Sonraki Soru
Soru 390)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
C
Önceki Soru
Soru
390
/ 402
Sonraki Soru
Soru 391)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
C
Önceki Soru
Soru
391
/ 402
Sonraki Soru
Soru 392)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
A
Önceki Soru
Soru
392
/ 402
Sonraki Soru
Soru 393)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
D
Önceki Soru
Soru
393
/ 402
Sonraki Soru
Soru 394)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
E
Önceki Soru
Soru
394
/ 402
Sonraki Soru
Soru 395)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
E
Önceki Soru
Soru
395
/ 402
Sonraki Soru
Soru 396)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
A
Önceki Soru
Soru
396
/ 402
Sonraki Soru
Soru 397)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
D
Önceki Soru
Soru
397
/ 402
Sonraki Soru
Soru 398)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
C
Önceki Soru
Soru
398
/ 402
Sonraki Soru
Soru 399)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
E
Önceki Soru
Soru
399
/ 402
Sonraki Soru
Soru 400)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
B
Önceki Soru
Soru
400
/ 402
Sonraki Soru
Soru 401)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
D
Önceki Soru
Soru
401
/ 402
Sonraki Soru
Soru 402)
Bu soruyu yalnızca Veritas'a kayıtlı üye öğrenciler ve öğretmenler görüntüleyebilir.
Cevabı Göster
Cevap:
C
Önceki Soru
Soru
402
/ 402
Sonraki Soru